Max pro krultang Max Pro Twist 9MM

99.99

Beschrijving

De Max Pro Twist 9mm Krultang oftewel de chopstick beschikt over een keramische staaf van 9mm dat jouw haar eenvoudig en binnen no time omzet in een bos krullen met een natuurlijke glans.

Wil jij een compacte krul creëren wat zich resulteert in een volle bos krullen? De Max Pro Twist 9mm, oftewel de chopstick, is een extra dunne krultang dat jouw haar – per haarlok – al in drie seconden krult! De keramische staaf verdeelt de warmte gelijkmatig over het haar. Hiermee voorkom je dat sommige delen van het haar oververhit raken en andere delen te weinig warmte krijgen. Dankzij de staaf van keramiek en de korte krul tijd beschadigd jouw haar dus niet of nauwelijks. Bovendien behoud jij door de temperatuurschakelaar zelf de controle over de warmte [verstelbaar tussen 80°C – 220°C], welke wordt weergegeven via een LCD Display. De temperatuurschakelaar maakt de Twist 9mm geschikt voor ieder – zowel lang als kort – haartype en gewild onder de professionals; kappers en haar stylisten.

De keramische staaf van 9mm is de dunste krultang in het assortiment van Max Pro; ten opzichte van de Max Pro Twist 19mm zijn deze krullen nòg kleiner en zitten ze nòg dichter op elkaar, wat zorgt voor een extra volle natuurlijke haar look. De chopstick – dé trend [op het gebied van haar tools] van dit moment – zet het haar eenvoudig én binnen no time om in een hippe bos met krullen.